Intranetistä uusi työkalu sisäiseen viestintään

Andament Groupin sisäisessä viestinnässä otetaan pitkä kehitysloikka maaliskuun 1. päivä, jolloin konsernin yhteinen intranet otetaan koko henkilöstön käyttöön.

Mitä paremmin henkilöstö ymmärtää yrityksen tavoitteet, ja mitä paremmin he voivat osallistua yhteisten tavoitteiden asettamiseen, sitä paremmin yritys menestyy ja kehittyy. Tässä intranet on keskeinen työkalu.

Intranet-hankintaa valmistellut Maija Bertula kertoo, että intranet on tänä päivänä entistä sosiaalisempi, sillä jokainen työntekijä voi osallistua sen sisällöntuotantoon. Intranet myös helpottaa sisäistä verkostoitumista, lisää kommunikaatiota sekä tiedon jakamista.

Intranet on yrityksen näköinen. Intranet, joka elää, muuttuu ja uudistuu on voimavara, joka luo menestystä jatkossakin, Maija kuvaa hyötyjä.

Intranetin perustoimintoihin kuuluvat uutiset, yhteystiedot, perustiedot organisaatiosta, yhteiset ohjeistukset sekä hakutoiminto.

– Eri ihmiset voivat tuottaa sekä uutisia että kuvamateriaalia videot mukaan lukien. Intranet onkin mainio mahdollisuus, kun halutaan kertoa ja jakaa tietoa varsinkin sisäisessä viestinnässä siitä, mitä yrityksessä tapahtuu.

Maija kertoo, että Vimeo-videoita voi hyödyntää monessa tilanteessa: ne sopivat mm. johdon virallisiin tervehdyksiin, niillä voidaan kertoa ja kuvittaa uutisia, tehdä opastus- sekä opetusvideoita sekä luoda tunnelmaa ja yhteenkuuluvuuden tunnetta.

Intranet muokkautuu ja toimii kaikissa laitteissa näytön koosta riippumatta.

Momentin kaikki intranet-jutut

Artikkelit

Käynti- ja laskutusosoite
Andament Group Oy
Kalajoentie 6, 85100 KALAJOKI
y-tunnus: 0951090-4

Lehden tekijät

© Momentti 2020.