Suomen Maastorakentajat Oy on siirtänyt rakenteenparantamisliiketoimintansa SL Asfaltti Oy:lle

Liiketoimintakaupassa on kyse konsernin sisäisestä järjestelystä, jolla Andament Group Oy:n tytäryritykset organisoivat uudelleen liiketoimintojaan yritysten kehittämiseksi.

Siirron myötä Maastorakentajien rakenteenparantamistoiminnassa mukana olleet henkilöt siirtyvät vanhoina työntekijöinä SL Asfaltin palvelukseen. Liiketoiminnan siirtoajankohta on 1.2.2017. Antti Nissinen (kuvassa) siirtyy SL Asfalttiin rakenteenparantamistoiminnan vetäjäksi, ja hänen lisäkseen SL Asfaltin palvelukseen siirtyvät Seppo Nuorala, Simo Nevanperä, Veli-Matti Härkönen, Timo Siermala, Juha Bäckman, Matti Nevanperä, Riku Viita-aho ja Aleksi Juola.

Matti Helaakoskesta tulee Antin tilalle Maastorakentajien uusi Länsi-Suomen vastuuhenkilö. Siirtyvät henkilöt ovat edelleen AG-konsernin palveluksessa ja Maastorakentajien henkilöstön tavoitettavissa.

Yritykset ja niiden henkilökunta ovat tehneet hyvää yhteistyötä jo vuosia ja tuntevat toisensa. Tämän muutoksen myötä Maastorakentajat keskittyy entistä vahvemmin vaativaan insinöörirakentamiseen.

Kansanomaisesti sanottuna RP-miehet ymmärtävät asioita myös asfaltin alta, jolloin osaaminen SL Asfaltissa kasvaa, ja RP-töiden myötä SL Asfaltti tarjoaa asiakkailleen töitä entistä kokonaisvaltaisemmin. Henkilöstölle puolestaan voidaan tarjota monipuolisempaa tekemistä. RP-työt sekä asfaltointi kulkevat käsi kädessä maastossa, joten etuja yhdistymisen myötä on saatavissa myös työmailla.

Näillä toimenpiteillä kehitetään toimintaa merkittävästi.

Lisätietoja

Jukka Juola
Toimitusjohtaja
Suomen Maastorakentajat Oy
040 0586 010

Matti Juola
Toimitusjohtaja
SL Asfaltti Oy
040 0589 488

Artikkelit

Käynti- ja laskutusosoite
Andament Group Oy
Kalajoentie 6, 85100 KALAJOKI
y-tunnus: 0951090-4

Lehden tekijät

© Momentti 2020.